Cursus & Workshops

In samenwerking met Redcord Nederland, Medigros en Maas en Meer verzorg ik de Redcord Neurac 1 cursussen in Noord Nederland. Voor info zie: https://www.maasenmeer.nl/fysiotherapie/search-result?search=redcord
Dit is de basiscursus voor algemeen, sport en bekkenfysio- en manueeltherapeuten om volgens de Redcord Neurac methode te kunnen werken met het Redcord Workstation. Zoals onder “Redcord” beschreven is er een zeer grote variatie van behandeling met dit systeem mogelijk en is vrijwel het gehele lijf te behandelen en te trainen. De essentie van de methodiek ligt op Neuromusculair herleren de zogenaamde Neuromusculair Re-education Exercises waarin heel specifiek naar ieders niveau met gebruik van touwen, slings en elastiek ondersteuning, functies opnieuw aangeleerd kunnen worden vanuit de spierketen benadering.

Naast deze Neurac 1 cursussen worden er frequent introductie workshops georganiseerd in samenwerking met Redcord Nederland en Medigros.

Verder is er een mogelijkheid tot Presentaties & Workshops voor therapeuten, sporters en trainers/coaches ter kennismaking met het Redcord systeem en de visie die ik heb op behandelen en trainen. Dit is op locatie mogelijk en op aanvraag naar wens in te vullen.

Voor vragen of informatie, mail naar functionalfysio@gmail.com